Monday, March 31, 2014

Το trailer του AfriQuest είναι εδώ!

Μια μικρή γεύση από το AfriQuest κατευθείαν από το CapeTown!


Δείτε πλάνα από το την όμορφη πόλη του Cape Town καθώς εμείς σας παρουσιάζουμε το project μας.
Ελπίζουμε να ανυπομονείτε όσο και εμείς για τη συνέχεια! :) 

3 comments:

  1. Μπράβο σας παιδιά συνεχίζτε έτσι! Όνειρο μου είναι επίσης με τον φίλο μου να γυρίσουμε τον κόσμο και ελπίζω να το πραγματοποιήσουμε!

    ReplyDelete
  2. Tρελαίνομαι για κάτι τέτοια....
    Θα έχετε να θυμάστε εμπειρίες ατέλειωτες ως τα βαθιά σας γεράματα.
    Μπράβο σας.
    Διάβασα για εσάς στο positive thinking Greece και ήρθα να σας γνωρίσω.

    ReplyDelete
  3. Patras Chicates και FLORA GIA! ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια:D Eλπίζουμε να σας αρέσουν αυτά που θα διαβάζετε εδώ.Το μπλογκ μας φτιάχτηκε για εκείνους που όπως και εμείς εμπνέονται από τα ταξίδια, καθώς και για εκείνους που πάντα ήθελαν να τα κάνουν αλλά χρειάζεται να τα διαβάσουν κάπου πριν αποφασίσουν να τα κάνουν πραγματικότητα.Τριγυρνάμε τον κόσμο και βλέπουμε πολύ λίγους Έλληνες να ταξιδεύουν κι αναρωτιόμαστε γιατί καθώς είμαστε πανέξυπνοι και προσαρμόσιμοι σαν λαός.Τα χρήματα ναι είναι σημαντικός παράγοντας για όλους.Για εμάς καθώς και άλλους που μας διηγήθηκαν το πώς τα καταφέρνουν παίζει ρόλο όμως και ο διαφορετικός τρόπος του να ταξιδεύει κανείς.
    Υπάρχει ένα φοβερό website που ονομάζεται CouchSurfing .Κοινώς έχει κάποιος ένα προφίλ και σου προσφέρει από έναν καναπέ μέχρι και full ξενάγηση στην πόλη του.Το χουμε δοκιμάσει και να φιλοξενηθούμε και να φιλοξενήσουμε. Δε φαντάζεστε πόσοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο απλά πρέπει να εγκαταλείψει κανείς τους γνωστούς σε αυτόν τρόπους και να ανακαλύψει νέους!

    Πρόσφατα φιλοξενήσαμε εδώ στο Cape Town ένα ζευγάρι Ελβετών που ξεκίναγαν το γύρο του κόσμου για ενα χρόνο.Είχαν δουλέψει , είχαν μαζέψει τα χρήματα, ξενοίκιασαν το σπίτι τους και βγήκαν στον κόσμο!Κι αν αναρωτιέστε δεν ήταν "χίπιδες".Απλά το βάλανε σκοπό και το καταφέρανε.Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή οχι είναι και για σένα Patras Chicates αλλά ελπίζω να τα καταφέρεις γιατί η αίσθηση ελευθερίας δεν περιγράφεται!

    ReplyDelete